Часове след като са приключили помощта си за пациента медицинската

...
Часове след като са приключили помощта си за пациента медицинската
Коментари Харесай

Това Е Прекалено! На Свобода Е Мъжът, Който Нападна С Ножица Медицинска Сестра И Я Държа Като Заложник!

Часове откакто са завършили помощта си за пациента здравната сестра остава сама в неотложния кабинет, когато чува мъжки глас. Когато поглежда към вратата, тя вижда мъжа, надвесил се над бюрото им, който оставял кървави дири върху журнала с пациентите да държи канцеларска ножица в ръка.

" Той беше до главата ми и крещеше: " Ще те убия, ще ми точите кръвта! ", описа потърпевшата здравна сестра.

Едва съумяла да подпре вратата от противоположната страна, само че през процепа мъжът опрял ножицата във врата ѝ. По телефона тя споделила на сътрудниците си, че е в заплаха. След като чула думкане по вратите на незабавното поделение осъзнала, че е пленник на пияния пациент. От защитата и СОТ-а разрушават вратата и избавят здравната сестра.

Нападателят Марин Пейков е в дома си. Той твърди, че не бил на себе си, не помни нападението, само че помни, че бил вързан, само че не пропуща да каже, че има отоци по тялото си. Пейков е 63-годишен хидроинженер. От година и половинае пенсионер.

От управлението на болничното заведение са сезирали прокуратурата. Пострадалата здравна сестра също ще търси отговорност от нападателя си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР