Часове след като приятелката му умира в московска болница, пострадала

...
Часове след като приятелката му умира в московска болница, пострадала
Коментари Харесай

Голяма любов с трагичен край: Момче не понесе загубата на красивата си приятелка след касапницата в Керч и...

Часове откакто приятелката му умира в московска болница, потърпевша при касапницата в Керч, Армен Бадалян скача през прозореца от блока, в който живее. Той не умира, само че ще има здравословни усложнения през целия си живот.

Съученици твърдят, че 17-годишното момиче Виктория Демчук е модел и е сред най-популярните в училището в Керч. Когато бомбата избухва, тя се оказва в епицентъра на събитието.



Виктория е откарана в болница, където Бадалян, 19-годишен бивш футболист, не спира да седи до нея, да я подкрепя и да очаква любимата му да се оправи. Моделката е имала тежки наранявания по цялото тяло, била е оперирана дълго и лекарите са решили да ампутират единия й крак.

" Когато той разбра, че тя е загубила крака си, каза, че няма значение. Той беше мотивиран да намери пари и да й купи най-хубавите протези ", споделя приятел на Бадалян.

Но кошмарът не приключва тук.

На следващия ден лекарите в Керч решават, че медиците не са достатъчно добри и пращат Виктория в Москва. Тя умира още по време на транспортирането си.
" Целият ми живот е съсипан! Вика бе подарък за идиот като мен ", написа той в социалните си мрежи, допълвайки: " Обичам я много. Тя е най-хубавото нещо, което някога ми се е случвало. Не съм готов да я пусна. Това е истината и няма да я крия, не ме интересува кой какво си мисли ".

Сестрата на Армен твърди, че той е бил в истински шок, но никой не е очаквал да направи това, което следва.

В ранните петъчни часове, Бадалян променя статуса си в руска социална мрежа. Той пише " Обичам те, завинаги заедно " и скача от прозореца си, който се намира на четвъртия етаж в блок. Трагичната любовна история не приключва тук. Армен не губи живота си, но след редица тежки операции става ясно, че ще живее със здравословни усложнения през целия си живот.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР