Часове след като принц Хари и Меган Маркъл съобщиха на

...
Часове след като принц Хари и Меган Маркъл съобщиха на
Коментари Харесай

Тайното бягство на Меган

Часове откакто принц Хари и Меган Маркъл оповестиха на света желанието си да изоставен кралския двор, херцогинята напусна и рамките на страната . Двамата със брачна половинка й се завърнаха едвам за два-три дни във Англия, появявайки се за първи път на обществено място за тази година.
 Принц Хари, Меган Маркъл и решението им да изоставен кралския двор
Хари и Меган напущат кралския двор

Готови за " Мегзит "

След визитата си е канадското посолство в Лондон, те разгласиха изненадващите си проекти за бъдещето. И до момента в който всички приказват за Мегзит, самата Маркъл небрежно се изтегля в Канада.

Меган си е хванала самолета назад към Канада още в сряда вечерта, до момента в който новината за абдикирането им обикаля международните медии. Тя се е върнала при сина си Арчи, който е останал на грижите на детегледачки и приятелки и херцогинята по време на тридневния й престой във Англия.
 Снимка 451674

По непотвърдена информация, принц Хари също е отлетял за Канада , само че ден след брачната половинка си. Ако е по този начин, то идната седмица още веднъж ще би трябвало да си хване самолета на назад, тъй като има плануван ангажимент в Бъкингамския замък.
 Принц Хари, Меган Маркъл и реакциите в обществените мрежи след отдръпването им
Светът се смее на Хари и Меган

Подигравките, които отнесоха херцогът и херцогинята

Краткосрочните и дълготрайни проекти на двойката най-вероятно не включват по-дълго завръщане в Лондон, до момента в който в кралския двор ври и кипи поради тях, написа Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР