Часове, след като полиция влезе в офисите и жилищата на

...
Часове, след като полиция влезе в офисите и жилищата на
Коментари Харесай

Васил Божков пред bTV: Ако ме потърсят, до няколко часа съм в България

Часове, откакто полиция влезе в офисите и жилищата на предприемача Васил Божков, той съобщи пред bTV, че все още няма визия каква е повода за акцията. От думите му стана ясно, че е в чужбина, само че е подготвен да спомага на следствието, в случай че бъде потърсен.

В България ли е Васил Божков? „ В момента се намирам на телефона си (…) Най-вероятно не съм. Имам си доста работа, не мога да си оставя бизнеса в чужбина и да седнал съм в България. Ако някой ме потърси, до няколко часа мога да бъда “, отговори Божков.
Спецакция в офисите на Васил Божков По непотвърдена информация се ревизират и други адреси
Той акцентира, че не знае повода за акцията: „ Не се прикривам и никой не ме е издирвал. На разположение съм във всяко едно време да се явя пред органите и да дам показания, в случай че се постанова “.
Васил Божков: Не знам какво се случва, никой не ме търси В момента домът на предприемача в парк Витоша се претърсва от служители на реда
Божков не вижда причина да се усеща заплашен: „ Не съм направил никакви закононарушения, не се прикривам от никого “.

Той означи, че не се занимава с политика, само че, в случай че бизнесът му се окаже заплашен от провокиралите дискусия промени в Закона за хазарта за държавен монопол върху лотариите, ще си търси правата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР