Часове след като Конър Макгрегър обяви оттеглянето си от смесените

...
Часове след като Конър Макгрегър обяви оттеглянето си от смесените
Коментари Харесай

Ново разследване срещу Конър Макгрегър

Часове откакто Конър Макгрегър разгласи отдръпването си от смесените бойни изкуства, американският медиен колос " Ню Йорк Таймс " заяви, че ирландецът е разследван по обвиняване в обезчестяване.
 Конър Макгрегър завърши с ММА
Звездата в смесените бойни изкуства е бил задържан през януари поради преживелица от декември в хотел в Дъблин, при която е последвало недоволство от жена. Обвинения против Макгрегър не са повдигнати, само че изданието твърди, че следствието на ирландската полиция против него продължава.

Говорител на екипа на Конър обаче изрично отхвърли отдръпването на ирландеца да е обвързвано със слуха, че е разследван.

Припомняме, че Макгрегър неведнъж си е имал проблеми с полицията. Преди година той и хора от екипа му счупиха стъкло на рейс, в който се намираше Хабиб Нурмагомедов, след края на конференция в " Барклейс Център ".

Този месец ирландецът бе задържан във Флорида поради кражба на телефон на почитател. Запалянкото опитал да снима Макгрегър в 5 сутринта, до момента в който двамата излизали от бар. Това вбесило Конър. Бившият първенец на UFC взел апарата, хвърлил го в земята, а по-късно скочил няколко пъти върху него.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР