Часове след като беше поставена част от коледната украса пред

...
Часове след като беше поставена част от коледната украса пред
Коментари Харесай

Часове след поставянето й коледната украса в Ловеч бе унищожена от вандали

Часове откакто беше сложена част от коледната декорация пред постройката на Община Ловеч, незнайни вандали я нарязаха, оповестиха от общината в града.

Унищожени са към пет метра от светещите гирлянди, ситуирани към пейките.

Община Ловеч за следващ път обръща внимание на жителите да опазват околната среда и интензивно да спомагат за преустановяване на сходни безобразия.

" Въпреки рестриктивните мерки на идния локдаун ние се опитваме да създадем празнична атмосфера в града посредством светлини и коледни украси по постройките и елхите. Но виждаме, че това не се прави оценка от някои хора, които избират да разрушават. Учудвам се за следващ път за какво другояче сериозните обществени мрежи не " виждат " тъкмо тези хулигани. От изгода за обществото ще е да забележим техните лица, тъй като те унищожават имущество, закупено с парите на всички ", разяснява кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова.

За Коледа и новогодишните празници Община Ловеч планува до 1 декември 2020 година да сложи коледна декорация на някои съществени обекти - постройката на общината, върху Бароковите къщи, на Покрития мост, на площадите и основните улици. Ще бъде украсена и коледната елха пред Ловчанското читалище.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР