Часове след арестите, днес следобед в пловдивския затвор са влезли

...
Часове след арестите, днес следобед в пловдивския затвор са влезли
Коментари Харесай

Ето Кои Запалиха Джипа На Шефа На Затвора В Пловдив! Много Известни Герои, Но Вижте Какво Се Случи С Райфъла!

Часове след арестите, през днешния ден следобяд в пловдивския затвор са влезнали чиновници на Криминална полиция, които извели с белезници Атанас Червенков- Райфъла от изолатора. Със профилиран превоз той е изместен в Софийския затвор. Една от версиите, по които се работи след палежа на джипа е, че наказателната мярка е по поръчка от ВИП пандизчията. Като претекст се разяснява акцията в килията на Атанас Червенков преди десетина дни, когато бе иззет мобилния му телефон и още 4 апарата. През последните три дни екипи на Криминална полиция и прокуратурата работят непрекъснато, с цел да разкрият закононарушението.

Това е втория палеж на затворнически началник под тепетата. Преди малко повече от два месеца автомобилът " Опел Кадет " на шефа на защитата на пандиза Стефан Георгиев също бе залят със запалителна течност и запален пред дома му, като изгоряха цялата предна част и купето. Тогава Жабата още веднъж бе арестуван за 24 часа, само че по-късно бе освободен. Няколко дни преди палежа при обиск в килията на Жабата, осъществен под управлението на Георгиев, са открити два скъпи джиесема. Телефоните са иззети единствено два дни преди Сарийски да бъде освободен. Затворникът бил гневен и отправил закани към служителя.

Атанас Червенков е в пандиза с обвинявания за серия палежи и подбуждане за ликвидиране. На 22 ноември Пловдивският апелативен съд анулира 13-годишната присъда наРайфъла, както и на съучастниците му Веселин Загорски и още четирима подсъдими, поради позволени основни процесуални нарушавания. Магистратите върнаха делото на на Окръжния съд, защото имало позволени основни процесуални нарушавания. През пролетта Окръжният съд призна за отговорни Атанас Червенков, Веселин Загорски, Симеон Генов, Бисер Романов, Васил Василев за осъществен в съучастничество преднамерен опит за ликвидиране, както и за палежи на леки коли. Междувременно дни преди делото на втора инстанция, Окръжна прокуратура – Пловдив повдигна нови обвинявания против Атанас Червенков - Райфъла. Той е упрекнат за това, че от месец юни до месец септември 2017 година, в Пловдив, е планувал да възпламени кола за спешна помощ марка „ Мерцедес Спринтер 313 “, благосъстоятелност на някогашната му дясна ръка.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР