Часове преди връчването на първия мандат от президента партньорите в

...
Часове преди връчването на първия мандат от президента партньорите в
Коментари Харесай

Ще се разберат ли ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ за ново правителство?

Часове преди връчването на първия мандат от президента сътрудниците в ръководството ГЕРБ- и ПП-ДБ свикаха среднощни конференции и си сложиха ултиматуми.

От оповестиха, че дават период на ПП-ДБ до 12 часа през днешния ден, с цел да покажат, че имат предпочитание да споделят властта. В противоположен случай Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова съобщи, че ще върне на президента празна директория за държавно управление, а вторият мандат няма да бъде подсилен.

„ – “ показаха, че са сюрпризирани от оповестеното, защото са били съгласни от да получат повече места в Министерския съвет. Според втората по мощ група в Народното събрание проблем са се оказали не министрите, а подписването на съдружно съглашение.

„ Вчера имаше насочен вик за помощ от преговорния екип на, само че не разбрах към кого. Явно към публиката. Не беше почтено това държание. Бяха си дали дума да пазят безмълвие и очевидно я съблюдаваха. Какво беше това осъществяване? Те споделиха, че желаят ПП-ДБ да одобряват, да признаят, да се закълнат, че е равносилен сътрудник. Това е опит да се насочат внушения, а не да се договоря ръководство “, разяснява в „ Тази заран “ политологът и някогашен евродепутат проф. Светослав Малинов  Светослав Малинов Светослав Малинов е български политик от Демократи за мощна България (ДСБ), политолог и претендент.

„ Има връщане обратно, че в последния миг преговорният екип е предложил да остане сегашния състав на Министерския съвет, което беше непрекъснатото недоволство от. Редно беше да се усили наличието на, защото кабинетът не подхожда на политическите действителности. Сега от сами се отхвърлиха от места в държавно управление, след което излизат и споделят, че желаят равнопоставеност “, добави той.

„ Беше импортиран звук в системата. Резултатът е явен. Предсрочни избори няма да има. Правителство ще има. Сега ще разберем дали работи посолството. В такова състояние сме, че не можем да разстройваме южния фалнг на НАТО “, уточни проф. Михаил Константинов, някогашен шеф на „ Информационно обслужване “.

„ Оставката на сегашния министър председател беше гласувана единомислещо от. Всички гласоподаваха за тази оставка. Сега има несъгласие, че доста бързо била подадена. Няма значение по кое време е подадена, а по кое време е гласувана. Има вътрешно несъгласие в. От една страна я гласоподават единомислещо, а по-късно се сърдят, че е подадена рано. Това, което се случи, са придвижвания, които не са ясни. Вероятно посланието на е към членовете на партията, които се усещат афектирани от това, което става. Посланията на ПП-ДБ са към гласоподавателите им, които се усещат предадени “, добави той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР