Часове преди старта на „ВИП Брадър“ лъсна целият списък на

...
Часове преди старта на „ВИП Брадър“ лъсна целият списък на
Коментари Харесай

Часове преди старта на "ВИП Брадър" изтече ПЪЛЕН СПИСЪК с участниците, очакват ни огромни скандали!

Часове преди старта на „ ВИП Брадър “ лъсна целият лист на участниците, които ще прекрачат прага на най-популярната къща в 20:00 часа, написа secret.bg.

Мария – фолк певица. Очаква се тя да разкрие любопитни детайлности към раздялата си с милионерския наследник Християн Гущеров. Запознати са безапелационни обаче, че тя няма да посмее да каже каквото и да е пред камерите.

Сашка Васева – фолк певица. Тя ще бъде мрънкащият съквартирант, който ще наследи кака Лили в Къщата, защото страда от затворени пространства.

Маргарита Хранова – естрадна певица. Тя ще е представител на досегашната известна музика. Очакваше се на мястото й да влезе певица от „ Тоника Домини “.

Дани Милев – музикант. Новият Вальо Михов, който ще се перчи като джентълмен в Къщата, сваляйки красивите и много по-млади съквартирантки.

Алфредо Торес – танцьор. Позитив и друг, ще се бори да носи наслада в предаването, само че дали ще успее, следва да разберем.

Борис Петров – началник готвач. Популярен дразнител, който ще сътвори не един или два абсурда.

Даниел Петканов – кореспондент в „ Часът на Милен Цветков “. Цветен и радостен, само че дали ще остане подобен и в наличието на някогашната си възлюбена?

Александра Богданска – модел. Палава, само че в същия миг и скромна. Все още обича Даниел Петканов.

Мегз – дизайнер. Най-обсъжданата жена в България, която наложи нов модел за насърчаване на бизнес. Готова на всичко, с цел да бъде в медиите.

Енджи Касабие – диетолог. Автор на питателните режими на едни от най-големите звезди в Холивуд, до момента в който са в България. Дали ще се погрижи и съквартирантите да ядат здравословно и вярно, следва да разберем.

Антон Стефанов – публицист. Блесна откакто инсценира подправено предложение за брак на Миглена Ангелова. Не съблюдава мъжката си дума в никакъв случай да не влиза във „ Вип Брадър.

Джулиана Гани – модел. Носител на редица трофеи за хубост, измежду които Мис Силикон. Неотдавна се омъжи за фитнес модела Станимир Ташев.

Атина Иванова – модел. Никому известна с огромни искания.

Йонислав Йотов (Тото) – реализатор (Скандау). Един от идолите на младото потомство, изключително след промоцията на последното им парче – „ Мафия “.

Даниел Златков – футболист. Българският Кристиано Роналдо. Всички дами в Къщата ще се пробват да го смъкват, само че той е женен и е татко на две деца.

Николета Лозанова – модел. След като договорът й с „ Папараци “ завърши, тя има потребност от нова работа, „ ВИП Брадър “ е идеалната опция да се върне в играта.

Плеймейтката Николета Лозанова ще нахлуе в Къщата на 2 ноември незабавно откакто фолк певицата Мария напусне шоуто. Ни Ло ще се търкаля пред десетките камери до 16 ноември.

Водят се договаряния и с други известни българи, които да влязат на по-късен стадий в предаването.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР