Часове преди посрещането на Нова година, хиляди българи напуснаха страната,

...
Часове преди посрещането на Нова година, хиляди българи напуснаха страната,
Коментари Харесай

Българи броят от 7000 лв. до $71 000 за посрещане на Нова година СНИМКИ

Часове преди посрещането на Нова година, хиляди българи напуснаха страната, с цел да я посрещнат на разнообразни точки по света. GlasNews.bg събра петте най-скъпи дестинации тази зима. 
Дубай
Стотици българи към този момент отлетяха за Дубай, който се трансформира в известна дестинация за туристи през зимата, сподели инспекция на GlasNews.bg. От летище София полетите са били цялостни на 100%. Част от сънародниците ни са траяли с прикачване към Малдивите и Сейшелите, само че други са решили да останат в града, който не спи. Един от най-известните и скъпи хотели там, ситуиран на Палмата, е “Атлантис ”. Той предлага нощувка на цена от 71 000 $. Гост-звезда там ще бъде Кайли Миноуг. Гледката на фойерверките обаче и опцията поп звездата да пее на метри от масата, отрупана с гурме специалитети, очевидно си заслужава. Вече всички места в Дубай са резервирани, а опциите човек да следи фойерверките без резервация също са изцяло лимитирани.
 Ню Йорк
В Ню Йорк с изкушаващата оферта от 35 000 $ за нощувка в свръхлуксозен пентхаус. Цената не включва първокласната вечеря в ресторанта на хотела, чиято цена стартира от 500 $. Направо да ми се прииска да изтегля един бърз заем за тези скаридки…


Копакабана, Рио
Над 2 милиона души за следващ път ще посрещнат новата година на плажа Копакабана в Рио де Жанейро. Традиционно там се организират най-големите празненства за Нова година в света. Цените за куверти са сред 5000 и 10 000 $ и зависят основно от менюто, което изберете. Ако сте фенове на шумните празненства с доста хора, това е идеалното място за вас. Но с цел да се сдобиете с по този начин стремежи куверт би трябвало още през лятото да го запазите за новата 2024 година, тъй като тези за 2023 от дълго време са разпродадени.


Лондон
Пренасяме се в Европа, където Лондон се готви за посрещане на Нова година по кралски. Там против скромната сума от 6 900 паунда можете да вечеряте в златна бална зала като в приказките. Мястото има непоколебим дрескод, който включва даже маски за лице. Като в приказките.


Велинград
До 8 хиляди лв. доближава тридневният пакет за Нова година във Велинград.

Най-евтиният пакет за три нощувки в двойна стая, предлаган в един от първокласните хотели в града, е 3425 лв.. 4280 лв. е цената на двойна първокласна стая с панорама, демонстрира информация на цените на пакетите, предлагани от някои от комплексите във Велинград.

Цената за три нощувки във ВИП-апартамент в петзвезден хотел е 7880 лева

Обикновено празничните куверти включват новогодишна вечеря, празнична стратегия, детска анимация, закуски на блок маса с богат избор от храни и питиета, в това число кафе еспресо и фрешове, както и вечери на блок маса.

Един единствен президентски апартамент е бил продаден на цена от 11500 лв. за три нощувки. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР