Часове преди първия си мач от груповата фаза на Лига

...
Часове преди първия си мач от груповата фаза на Лига
Коментари Харесай

“Лудогорец” представи тримата си нови бразилци

Часове преди първия си мач от груповата фаза на Лига Европа - против “Рома ” в Разград, “Лудогорец ” показа тримата си нови бразилци, привлечени в последните дни на летния трансферен прозорец.

Това са Педро Енрике, Педро Нереси и Густаво Нонато.

Двама от играчите са привлечени в Разград със съдействието на някогашния треньор на отбора Пауло Аутуори, разкри спортният шеф Георги Караманджуков.

" За “Лудогорец ” постоянно бразилците са били съществена част от клуба. Имаше един интервал, в който чисто финансово беше невероятно да притеглим футболисти от Южна Америка. За наслада, успяхме в последните 2-3 години да реализираме преференциални финансови условия, които дават отговор на опциите ни ", сподели Караманджуков.

" Щастлив съм, че съм тук. За мен е стремително начало да стартира против огромен тим като “Рома ”. Надявам се да оказа помощ на “Лудогорец ” да извърши задачите си ", сподели Густаво Нонато.

" Познавам Вандерсон, разговарях с него, преди да дойда тук. Той е огромно име в “Лудогорец ”, прекарал е осем невероятни години и ще ми помогне със препоръки по какъв начин да се приспособявам по-бързо ", разяснява Педро Нареси.

Педро Енрике е бранител на 21 година, артикул на школата  на “Порто Алегре ”.

Педро Нареси (24 г.) е халф, както и Густаво Нонато Сантана (24 г.). Последният е считан за най-хубавото попълнение. Нонато бе благосъстоятелност на “Интернасионал ”, само че игра като преотстъпен в борещия се за купата гранд от Рио де Жанейро “Флуминензе ”.

Преди латиноамериканците в Разград дойдоха халфът Якуб Пьотровски от немския “Фортуна ” и норвежкият бранител Аслак Фон Витри от нидерландския “АЗ Алкмаар ”. 

С клуба се разделиха Ихиньо Марин, Алекс Сантана и Пиерос Сотириу.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР