Чаша горещо кафе със здравословни добавки е чудесен начин за

...
Чаша горещо кафе със здравословни добавки е чудесен начин за
Коментари Харесай

Топ трикове за ускоряване на метаболизма с кафе

Чаша горещо кафе със здравословни добавки е превъзходен метод за освежаване и ускорение на метаболитните процеси в организма.
Експерти в диетичното хранене разкриха какви съставки би трябвало да добавите към кофеиновата напитка, с цел да ускорите метаболизма и надлежно да отслабнете по-бързо. Ето кои артикули могат да трансфорат кафето в лековит балсам.
 6 аргументи, които ще ви накарат да се откажете от кафето 6 аргументи, които ще ви накарат да се откажете от кафето
Кaфeтo рaнo cутрин ce e прeвърнaлo в ритуaл зa мнoгo хoрa. Тaзи нaпиткa имa приятeн вкуc и aрoмaт, oбoдрявa и пoмaгa дa зaпoчнeм тeжкия...

Люти чушки
Пикантните чушки съдържат субстанции, които подкрепят метаболизма.  Капсаицинът в тях води до повишение на телесната температура и ускорение на сърдечния темп. Този резултат продължава 3 часа след приема на пикантна храна. Може да прибавите стрит пикантен червен пипер към утринната си напитка. Ако този способ не ви подхожда, не се отчайвате. Ще ви предложим и разновидности, които сигурно ще ви харесат.
Канела
Канелата подтиква метаболизма и усъвършенства храносмилането. Освен това спомага за намаление равнищата на кръвната захар и предизвиква бързото разграждане на мазнините. Добавете четвърт чаена лъжичка от нея към утринното си кафе.
 Дефицит на кафе чака света поради ковид Дефицит на кафе чака света поради ковид
Разпространението на ковид в редица страни от Южна Америка може да сътвори огромни стопански проблеми, по-специално дефицит н...
Пчелен мед
Ако обичате сладко кафе, вместо захар използвайте мед. Той форсира метаболизма и регенерацията на тъканите, има противовъзпалителен, бактерициден и тонизиращ резултат.
Кокосово масло
Натуралното кокосово масло е богато на средноверижни мастни киселини, които ускоряват метаболизма. Прибавете 1 чаена лъжичка от него към кофеиновата напитка.
Но въпреки всичко не забравяйте, че не би трябвало да прекалявате с кафето, тъй като то дехидратира тялото. Не забравяйте да приемате задоволително вода, с цел да са засилите позитивните му резултати и да неутрализирате негативните. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР