Часът на раждането определя нашия външен вид и характер. Съответно

...
Часът на раждането определя нашия външен вид и характер. Съответно
Коментари Харесай

Как часът на раждането определя вашия живот

Часът на раждането дефинира нашия външен тип и темперамент. Съответно визира ориста на всеки човек.

00:00 - 02:00 часа

Тези хора имат отлични организационни и аналитични качества. Най-често наподобяват по-млади в сравнение с. Тяхната работа може да бъде обвързвана с бизнес пътувания и връзка. В любовните връзки тези хора са прекомерно отворени или назад, доста затворени.

02:00 - 04:00 часа

Хората, родени по това време, са под егидата на Венера. Тези хора знаят доста добре по какъв начин да завоюват парите си и по какъв начин да ги харчат. Те са невероятни работохолици. Много ценят комфорта в дома. Обожават изкуството и музиката. Винаги следват стилните трендове. В любовта те правят оценка лоялността и предаността.

04:00 - 06:00 часа

Тези хора са ръководени от Марс. Най-често те са изключителни и ярки персони. Може да са нападателни в някои случаи. С тях в никакъв случай не е скучно. В любовта те се нуждаят от мощен и водещ човек. Често реализират отлични резултати в кариерата.

06:00 - 08:00 часа

Тези хора са покровителствани от Нептун. Често те са доста религиозни и духовни. Те имат бездънен темперамент, схващат всичко и всички. Трудно е да си изберат подобаваща специалност. В любовните връзки постоянно правят непредвидени и необясними каузи.

08:00 - 10:00 часа

Тези хора се от Уран. Много приятни и другарски настроени са. Най-често имат доста другари. Те ни понасят лъжата и постоянно са откровени. Могат да бъдат положителни водачи.

10:00 - 12:00 часа

Тези хора са под егидата на Сатурн. Те постоянно имат голяма власт в обществото. Много сполучливи са в кариерата си. В персоналния си живот те постоянно са самотни, защото работата им постоянно е преди всичко.

12:00 - 14:00 часа

Хората, които са родени по това време се покровителстват от Юпитер. Колкото и да е необичайно, тези хора са неприятни възпитаници, само че най-хубавите учители. Хората, които ги заобикалят доста постоянно се обръщат към тях за съвет. Една от специалностите, подобаващи за тях, е професор. В любовта те избират невероятни или екзотични хора.

14:00 - 16:00 часа

Тези хора са под егидата на Плутон. Те постоянно оказват помощ и поддържат другите. Освен това могат да предсказват всяка обстановка авансово. В любовните връзки те избират половите сътрудници, защото самите те са необикновено секси. На работа най-често всички се стремят да бъдат другари с тях.

16:00 - 18:00 часа

Тези хора са под егидата на Венера. Те са доста привлекателни в очите на другите, а също така и доста сантиментални хора. Винаги знаят какво желаят в любовните връзки. Те са съвършени съпруги или съпрузи.

18:00 - 20:00 часа

Те са покровителствани от Меркурий. Основното в живота им е работата. Някои от тях обожават диетите и вярното хранене. Те знаят всичко за медикаментите и здравословния метод на живот. Сред тях са доста лекари или хора с здравно обучение.

20:00 - 22:00 часа

Тези хора са покровителствани от Слънцето. Основното нещо в живота им е пристрастеност, обич и деца. Те имат изкуството на флиртуването от раждането. Те се държат съвсем като кино звезди. В връзките им постоянно има пристрастеност.

22:00 - 24:00 часа

Луната покровителства хората, родени по това време. Те са доста рационални. Винаги демонстрират угриженост за всички. Може да имат голяма власт над хората. Семейството за тях е свято.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР