Часът е 23:03 и аз си пиша с гаджето ти.

...
Часът е 23:03 и аз си пиша с гаджето ти.
Коментари Харесай

Аз съм жената, която спи с мъжа ти...

Часът е 23:03 и аз си пиша с гаджето ти. Е, не безусловно с твоето, само че с нечие гадже. Ти си едно момиче, което няма визия, че мъжът, в който е влюбена, сега написа на друга какво желае да прави с нея и й праща неприлични фотоси.

Аз съм “страничната мацка”. Любовница е към този момент доста изтъркано и старомодно разбиране. Ето за какво такива като нас към този момент ги назовават “странични мацки”. Аз не съм курва, въпреки и да искаш да ме наречеш такава. Дори не съм кучка - в действителност съм много прелестен човек.

Имам другари и семейство, които ме обичат и не се регистрирам в стандарта за “другата жена”. Не съм супер специфична, не съм по-красива от теб, или по-забавна, или по-добра в леглото. Не съм мръсница, не дремя с мъже единствено за една вечер и не вървя по питейни заведения, с цел да си прибера някой у дома. Не съм златотърсачка. Всъщност съм напълно елементарна.

И въпреки всичко най-малко 5 от най-скорошните ми връзки (използвам термина връзка много свободно) са били с мъже, които към този момент имат по отношение на някой различен.

Как се научих да не изневерявам?

Имам приятелки, които в никакъв случай не могат да бъдат този човек, другия човек. В секундата, в която чуят, че мъжът си има другарка, те не помнят за него и даже не смеят да си помислят за връзка.

Не знам за какво аз съм друга. Не знам за какво постоянно се усещам привлечена от заети мъже. Мой непосредствен другар счита, че имам проблеми с обвързването.

Теорията му е, че в случай че един мъж е ангажиран, то автоматизирано става по-привлекателен в моите очи, тъй като знам, че нищо няма да излезе.

Терапевтът, който посещавах известно време ми сподели, че всичко това се дължи на надълбоко загнездени несигурности и би трябвало да осъзная личната си цена. Бла-бла-бла…

Разбрах какво искаше да ми каже - несъмнено самочувствието ти се подвига, когато осъзнаеш, че един мъж те харесва задоволително, с цел да изневери на приятелката си с теб. “Това значи, че съм красива, нали?”, крещеше в такива моменти моето едва, срамежливо и необичайно тийнейджърско Аз.

Любовта е най-сладката болежка на този свят
 жена обич unsplash.com
Честно да ви кажа, виновност за това състояние имат и всички сантиментални комедии, които съм изгледала и се вкарали в главата ми концепцията за онази грандиозна обич, която минава през всички компликации и героите заживяват дълго и щастливо дружно.

Да ви призная, единственото нещо, което постоянно ме изненадва, е огромната подготвеност на всички мъже да изневеряват. И то на напълно елементарни мъже с прелестни приятелки.

Те не са мачовци, не спят с всяка срещната и не наподобяват като Брад Пит, само че им би трябвало доста малко, с цел да скочат в тази бездна.

Всъщност този проблем може да има доста просто пояснение - хората може би не са основани да бъдат моногамни. Или най-малко по този начин сподели на приятелката си по скайп Емон, водачът, който срещнах в хостел в Южна Африка, тъкмо преди да я попита дали може да спи с мен.

Любовта е напълно елементарна и просто съвършена!
 жена unsplash.com
Да ви издам ли една загадка - тя сподели “Не”. Да ви издам ли още една загадка - ние го направихме все пак.

Това, което желая да изясня е, че сега не се дръзвам дяволито и не желая да те пречупя - просто в тялото ми липсва онази част, която би трябвало да изпитва емпатия по отношение на теб.

И не ме разбирай неправилно, не съм човек, на който не му пука. Дарявам средства за благотворителни дела, рева на тъжни филми и оказвам помощ на ранени животинки. Но ти? За мен ти не си действителен човек, не съм те срещала, не те познавам и по този начин съумявам да върша това, което върша.

А то е да бъда “страничната мацка” без виновност, единствено с леко неспокойствие, че не мога да виждам приятеля ти по-често, тъй като довечера сте на вечеря у вашите или ще те изведе някъде за рождения ти ден.
 жена unsplash.com
Може би щеше да е друго, в случай че изневеряваха на мен, само че не ми се е случвало и не мога да усетя каква е болката, когато схванеш, че е станало.

Понякога си мисля, че съм прокълната - изневерих на първото ми съществено гадже и считам, че ориста е кучка и в този момент ми връща като ме среща единствено със заети мъже. Но като изключим свръхестественото от картинката, първоначално е много вълнуващо да си “страничната мацка”, само че по-късно идва просветлението, че постоянно ще бъдеш просто втората най-хубава.

После идва ред на идващия ангажиран принц в блестящи доспехи и порочният кръг се завърта. Докато не открия своето “и заживели дълго и щастливо…”

Прочетете още:
Голямата обич не съществува Скъпа, не помни за оня простак! Понякога всичко, от което се нуждаем, е малко самота
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР