Час преди началото на срещата в резиденция Бояна, младежката организация

...
Час преди началото на срещата в резиденция Бояна, младежката организация
Коментари Харесай

"Масово посрещане на Иван Гешев" с искане за оставката му

Час преди началото на срещата в резиденция " Бояна ", младежката организация на „ Да, България! " - „ МлаДа България ", провежда „ Масово посрещане на Иван Гешев " с искане за оставката му.

Посрещачите на Гешев желаеха да блокират Околовръстния път минути след 10:00 часа. Колите на идващите минават през полицейски кордон.

Пред Българска национална телевизия водачът на " Да, България! " Христо Иванов изясни, че концепцията на днешното " посрещане " е зов към прокурорите да не идват на срещата.

" Тук сме, с цел да желаяме неговата оставка. Да му го кажем персонално, той се крие от протестиращите, крие се от жителите, по тази причина ние дойдохме тук да му желаяме оставката. Освен това сме се обърнали към българските прокурори и следователи да не вземат участие в тази срамна масовка. Гешев си провежда пропагандно мероприятие и е свикал прокурори и следователи от цялата страна.

Виктор Минчев: " Това е един личен зов, чисто човешки за морал и за професионална нравственос, да не се поддават прокурорите на операция, на напън от основния прокурор. Това е доста забавна среща, която сега се случва ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР