Час по физическо възпитание под звуците на Комбайна-вършачка разгневи млада

...
Час по физическо възпитание под звуците на Комбайна-вършачка разгневи млада
Коментари Харесай

Васко Жабата преподава по физическо, жена е потресена ВИДЕО

Час по физическо образование под звуците на " Комбайна-вършачка " разгневи млада жена от Русе.  Тя е разгласила и фрагменти, на които се вижда част от физкултурен салон и звучи хитовата напоследък ария.

Публикацията породи огромна полемика измежду родителите и поданици на града.

" 8 ч. тази заран. От учебния салон на “Васил Левски ” звучи това безумство, декор на заниманията по физическо образование ", сбита авторката на видеото Деница Филипова.

Много хора обаче показаха, че в действителност няма нищо неприятно във фона, на който се организира часът по физическо.

" По - положителният вид е да играят да се веселят, тропат, подскачат, в сравнение с да се бият и псуват! Васко Жабата - забравена ария от преди 20, 30 години - изгря на хоризонта, целия свят полудя по - тая Щура ария, е не е Еталон за културно образование, само че пък е много динамична и предава въодушевление! Не издребнявайте до толкоз! ", Шефке А.

" Предпочитам да слушам това. Предпочитам детето ми да чува това, в сравнение с писъците и обидите от децата на най-вече извънредно възпитаните и ерудирани родители, които опазил Господ в случай че се допрян до чалга, остарели български шлагери или до балканска музика. ", прибавя Елиза Д.

" Аз не считам, че е обикновено в учебно заведение!! В къщи да си слушат каквото желаят. Учителите са закона в учебно заведение след директорката. … аз като родител, не искам детето ми да бъде в такава среда и то по време на спорт. Когато това най-дисциплинирания час. И дава доста позитивни привички в бъдеще ", безапелационна е Кристина Т.

Други обаче са съгласни с авторката на видеото. В последна сметка това е образователен час и би трябвало да наподобява на подобен, считат те.

" Значи щом опряхме да играем хора на " Васко -жабата ", спукана ни е работата! Такава ли педагогика учат в институтите за приготовление на фрагменти за образование на децата ни?, пита Бистра Илиева.

" Би било хубаво, само че не и на такава ария! Не мисля, че е от най-образователните! Има толкоз доста национални, хубави. ", написа Флориана Ф.

А вие какво мислите?

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР