Час-час и половина ченгетата търсели парите в колата на кметицата

...
Час-час и половина ченгетата търсели парите в колата на кметицата
Коментари Харесай

Търсели парите в колата на Иванчева час-час и половина, призна спец. прокурор Гешев

Час-час и половина ченгетата търсели парите в колата на кметицата на райот ”Младост ” Десислава Иванчева. Това призна шефът на Специализираната прокуратура Иван Гешев. Накрая те намерили пакета с хилядите евро. Адвокатите са ангажирани да поддържат техните версии... В момента, в който е спряна колата, аз бях там след 15-20 минути, с една единствена цел - да поддържа моите сътрудници. Претърсването стартира от предна лява врата, с изземването на относителен материал от вратите и след час-час и половина бяха открити парите. Процедурата беше толкоз дълга, тъй като не се разказват единствено парите... Версията на госпожа Иванчева е смешна - че ние сме сложили парите ", означи Гешев.

Станалият клиент на теливизиите разяснява и прословутото " светване " на ръцете на Иванчева: " Факт е, че по всичките лица всеобщо, освен на няколко места, е имало такова " светване ". Факт е, че следователите работят с ръкавици, факт е, че протоколът се написа от лице, също следовател, което няма достъп до парите. Теории на конспирациите има безусловно всевъзможни, изпя песента си Гешев.

Адвокатите, тъй като им се дава естрада, би трябвало да са наясно каква е тяхната функционалност - да си проработят хонорарите и да защитят обвинените. Останалото - е обстоятелства. Факт е, че " светят " ръцете, тялото, лицето на Иванчева. Отделно желая да кажа, че " светят " обособени елементи и на колата, която тя е управлявала - кормилото, сенниците. Факт е, че парите не са поставени непосредствено в този кашон. Първо те са били в ръцете на зам.-кметицата, само че по какъв начин са попаднали в този кашон, не мога да настоявам, тъй като не сме били в колата и не сме снимали ", означи Гешев като атакува юристите..

Ние съчувстваме на нарушителя. За нас " права на индивида " е синоним на " права на нарушителя ". Надявам се махалото да се уравновеси по средата... Политиците одобряват законите, ние ги изпълняваме. Ако политиците трансформират законите, ние ще изпълняваме новите промени ". Това сподели още Гешев, въпреки да призна, че всеки е почтен до доказване на противното.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР