Чаровният синоптик на Би Ти Ви Емо Чолаков крие неподозирани

...
Чаровният синоптик на Би Ти Ви Емо Чолаков крие неподозирани
Коментари Харесай

Емо Чолаков готви сватба

Чаровният синоптик на Би Ти Ви Емо Чолаков крие неподозирани способности и знания. Известният с истинските си прогнози за времето в действителност е актуален Исак Нютон. Малцина знаят, че Чолаков е някогашен преподавател по физика, който сега приключва докторантура по специалността. А заниманието му е да шие гоблени, написа в. "България през днешния ден ".

"По това време бях с дълга коса и харесвах "Металика ", показа ни синоптикът. Даскалската му специалност секва през 2003 година, когато идва да работа в София. Именно тогава идва и кастингът за експерт в неговата сфера. "Преди да стана синоптик, година и повече шиех професионално. Работех в една фабрика, която произвеждаше доста скъпи и качествени мъжки костюми. И в този момент мога да си скроя и ушия всичко самичък, не ме е позор. Става въпрос за фабрика в Гоце Делчев, в която и сега работят към 3000 души ", споделя Чолаков.

Симпатягата, като се изключи че може да шие, обожава да твори и гоблени. "Подарих един на една черква, само че не желая да споделям на коя. Имам и у дома, сложени са в рамка на стената. Гоблените са забавно нещо, те са като пъзелите, само че доста по-красиви ", изясни Чолаков. Най-любимите му творби са на стадо коне на брега на река и на Богородица.

Щастлива от заниманието му е и красивата жена на Емо - Краси Григорова. Жената, с която синоптикът живее повече от 14 години без брак, стана майка преди две години на второто им дете - Дара. Първата девойка в фамилията на водещия се споделя Ема и е кръстена на таткото.

"Като поотрасне детенцето, тази или другата година мисля да подпиша брак с жена ми. Всички непрекъснато ме подкачат за това ", споделя синоптикът.

Иначе семейство Чолакови било доста заедно и всеки уикенд отскачало до Гоце Делчев, с цел да се види с бабите и дядовците. "Краси още бърза да се прибере при родителите си. Не й е доста прелестно тук, тъй като сме привикнали в дребното градче. Но работата ми е обвързвана със столицата и съм късметлия да работя точно в Би Ти Ви ", обяснявал на обкръжението си Емо Чолаков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР