Чаровният Наум Шопов от сериала Откраднат живот скоро ще бъде

...
Чаровният Наум Шопов от сериала Откраднат живот скоро ще бъде
Коментари Харесай

Обрат в живота! Наум Шопов-младши едва завършил девети клас, сега ще става пластичен хирург-милионер!

Чаровният Наум Шопов от сериала „ Откраднат живот ” скоро ще бъде квалифициран доктор, само че не всеки път учението му е вървяло по този начин добре.

Екранният доктор Тасев, който съвместява актьорството и следването на медицина, едвам приключил девети клас поради неприятен триумф в учебно заведение. Той постоянно отсъствал от часовете и чак след това осъзнал, че държанието му не е било вярно. Шопов редял двойка след двойка и един ден родителите му съществено го скастрили поради безотговорността му. Те го заплашили, че в случай че не увеличи оценките си, следствията ще бъдат доста съществени, та на младокa не му останал различен избор, с изключение на да залегне над учебниците.

„ В продължение на седмици не излизах от у дома, само че по този начин открих, че билогията в действителност е доста забавна и се възпламених. До оня миг химията също не ми вървеше, само че преди да аплайвам медицина изкарах доста тежък предварителен курс и по този начин ме одобриха от първия път! ”, споделя Наум.

С днешна дата артистът от „ Откраднат живот ” е все по този начин целенасочен и има доста проекти за бъдещето си. Иска да се развива в областта на медицината, тъй като има вяра, че това е неговото самопризнание, а изявите пред камера възприема по-скоро като занимание. Шопов е безапелационен, че ще специализира пластична хирургия и се гневи, задето хората свързват тази специалност единствено със силиконови цици, написа “Уикенд”.

„ Става въпрос за реконструктивна и пластична хирургия. Тя има за цел да възвърне разнообразни деформации на тялото, получени вследствие на контузия или вродени в анатомично и функционално отношение. Може да се оперира всяка част на тялото от главата до петите ”, изяснява звездата от хитовата докторска поредност.

Факт е, че тази специалност е много доходоносна. Публична загадка е, че няма еластичен хирург, който да печели по-малко от 30-40 000 лв. месечно, а някои вадят даже по 200 бона. Най-важното е да са известни и клиентите сами идват при тях. Това е и повода Наум Шопов да стартира да се снима в киното – знае добре, че по този начин името му ще стане нарицателно и щом стартира да практикува, бързо ще детронира от престола колосите доктор Енчев и Георгиев, които са в авангарда на ваенето на цици и носове у нас.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР