Чаровницата има зад гърба си поредица спектакли, снимала се е

...
Чаровницата има зад гърба си поредица спектакли, снимала се е
Коментари Харесай

За Нея Не Се Знае Нищо, Зрителите Тръпнат От Любопитство! Ето Коя Е Д-Р Огнянова От Откраднат Живот!

Чаровницата има зад тила си поредност спектакли, снимала се е в български и интернационалните продукции.

Филмът с нейно присъединяване " Death Race 4: Beyond Anarchy " на режисьора Дон Майкъл Пол е приключен и ще излезе следващата година. През 2018-а следва да я гледаме и в " Писма от Антарктика " на Станислав Дончев.

През 2015 година Диана издаде дебютната си книга " Влад " - магическа история за деца. Има и няколко сполучливи независими изложения с портрети.

В " Откраднат живот " Диана Димитрова облича престилката, с цел да се преобрази в доктор Огнянова – уролог, който работи от години в болничното заведение, само че едвам в този момент се оказва в полезрението на феновете, пишат от " Блиц ".

Феновете наблюдаваха старта на една гореща и вълнуваща връзка сред на пръв взор студения доцент Банков (Юлиан Вергов) и неговата подчинена (Диана Димитрова).

„ Д-р Огнянова е праволинейна, само че не се опасява да поема рисковете на специалността и отговорностите, пред които се изправят доста от положителните специлалисти. Това ще бъде и повода тази седмица феновете да видят цялостното нарушение на правила в болничното заведение от доктор Огнянова и доцент Банков “, разкриват от екипа на сериала.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР