Чаровните хора имат завидната способност да привличат останалите към себе

...
Чаровните хора имат завидната способност да привличат останалите към себе
Коментари Харесай

Наистина неустоими: кои са най-чаровните зодии

Чаровните хора имат забележителната дарба да притеглят останалите към себе си. Сякаш постоянно знаят какво да кажат и по какъв начин, елементарно те притеглят на тяхна страна и елементарно се сприятеляват с хора от разнообразни пътища в живота.

Въпреки че всеки може да се научи по какъв начин да бъде по-очарователен и харизматичен, някои хора просто са естествено такива с помощта на наталната си карта. Астролозите твръдят, че най-очарователните зодиакални знаци получават тази линия от ръководещата си планета.
 image2_16x9.png Големият хороскоп за ЛЯТО 2023! Какво ще се случи на всяка зодия На фокус
За чара се обръщаме към Венера, планетата на любовта и хубостта. Знаците, които се ръководят от Венера, са склонни да имат грациозността, чара и способността на Венера да флиртува, даже и да го показват по разнообразни способи.

Знаците, ръководени от бъбривия Меркурий също са очарователни по собствен личен метод . Меркурий е любопитен, отворен и се движи по течението, което дава преимущество на зодиите, които се ръководят от него, изключително в обществен подтекст.

Вижте дали сте измежду най харизматичните и очарователни зодии в галерията ни:
 Най-чаровните знаци на зодиака  Най-чаровните знаци на зодиака  Най-чаровните знаци на зодиака  Най-чаровните знаци на зодиака
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР