Чаровната, усмихната и прекрасна Вивиян не успя да се пребори

...
Чаровната, усмихната и прекрасна Вивиян не успя да се пребори
Коментари Харесай

Тъжна вест: Малкото ангелче Виви загуби битката с рака

Чаровната, усмихната и прелестна Вивиян не съумя да се пребори с подлата болест рак и отлетя на небето. Тъжната вест споделиха в обществените мрежи хората, които бяха неразделно до момиченцето през тежките месеци на същинска битка за живот, оповестява glas.bg

"С голяма тъга Ви оповестявам, че Виви не съумя да се пребори.

Малко по-рано през днешния ден умря. Лекарите направиха всичко по силите си, само че по този начин е трябвало да бъде. Не бих желала това да се трансформира в насълзен пост, под който да текат хиляди съболезнования и плачещи емотикони. По-скоро желая да Ви припомня да цените всеки ден с обичаните Ви хора, тъй като никой не знае какво му е отредено.

Запомнете Виви такава, каквато беше – чаровна, интелигентна и добра. Помнете всички прелестни мигове с нея, тъй като тя беше тук да ни покаже какво е същинска Любов. Благодарим от сърце за поддръжката и всички дарени средства.

Ще Ви помоля за схващане - дано уважим родителите и околните в този миг. За тези, които я познаваха - в случай че желаете, споделете тук всички радостни моменти, които сте имали с нея. Споделете фотоси, писма и прекарвания. Нека я изпратим с прекрасен спомен, имам вяра, че тя би се радвала ", написаха във Фейсбук страницата „ Бъдеще за Виви “.

"Имах щастието да бъда нейната учителка. Очарователна, артистична, възторжена, бунтовна, вулкан от страсти. Дух мощен и непреклонен. Воля, каквато малко зрели хора имат. Щедро сърце.

Такава ще я помним. Прощавай, мое малко детенце ", показа тъгата си учителка на Вивиян.
"Да почива в мир този безоблачен ангел! Тази чутовна битка се оказа непостижима за тази нежна, тази дребна порцеланова кукличка, която все пак се бореше с цялото си създание ".

Вивиян беше единствено на 7 години. Беше обградена от доста другари, с които обожаваше да играе. В свободното си време обичаше да рисува, да реди пъзели и да плува.

Животът й беше пълностоен и хубав досега, в който се откри, че страда от невробластом в 4. етап.

Последваха две животоспасяващи интервенции – една за премахване на тромба и втора за унищожаване на целия ляв бъбрек със слезката и по-голямата част от тумора. След направените проучвания се открива новообразувал се тромб, както и голям брой метастази в белия дроб и няколко в два абдоминални лимфни възела. Детето беше пренасочено за лекуване в Детско онкологично поделение в УМБАЛ „ Царица Йоанна “ – ИСУЛ.

През цялото това време Виви не се предаваше. Тя посрещаше всички тежки интервенции с усмивка, тъй като фантазията й беше да стане доктор, който избавя животи.
Вчера положението на Виви внезапно се е влошило и тя е била преместена в реанимация. Преди часове дребното ангелче отлетя на небето.
Спи умерено безконечния си сън, благо дете!

Екипът на БЛИЦ изрича съболезнования на роднините на детенцето!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР