Чаровната синоптичка Никол Станкулова стана майка преди месец, но чак

...
Чаровната синоптичка Никол Станкулова стана майка преди месец, но чак
Коментари Харесай

Никол Станкулова разкри името на детето си

Чаровната синоптичка Никол Станкулова стана майка преди месец, само че чак в този момент разкри детайлности към бременността си, както и показа какво име е избрала за своята щерка, заяви Edna.Bg.

Никол беше до последно на екран, прикриваше коремчето си с по-широки облекла и по този начин и не разяснява слуховете, че чака дете. През уикенда хубавицата реши да открехне малко завесите над персоналния си живот и отговори на въпроси на свои почитатели в Instagram. Тя показа, че щерка ѝ се споделя Теа и разкри, че майчинството ѝ харесва, само че е огромно предизвикателство.

Синоптичката опроверга слуховете, че е родила много по-рано и показа, че е родила щерка си в края на девети месец.

Тя описа още, че е качила единствено 11 кг по време на бременността и ги е свалила 5 дни след раждането, без даже да разбере по какъв начин. Щастливата мама показа, че сега тежи 55 кг, само че не съблюдава никакви диети и режими и даже не спортува от години, тъй като мъчно намира стремежи и мотивация за такива неща.

" Нямам никакъв режим на хранене, за жалост, хапвам безредно и каквото срещна по пътя. В момента дремя някъде по 3-4 часа на денонощие ", споделя Никол.

Тя разкри още, че има човек до себе си и възнамеряват да имат най-малко две деца. В момента и майка ѝ оказва помощ в развъждането на бебето, защото тя е решена да се върне на работа напълно скоро.
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР