Чаровната синоптичка Никол Станкулова подкрепя една добра и важна кауза

...
Чаровната синоптичка Никол Станкулова подкрепя една добра и важна кауза
Коментари Харесай

Никол Станкулова: Това е нещо, което всеки може да си позволи

Чаровната синоптичка Никол Станкулова поддържа една добра и значима идея – да окажеш помощ на човек в потребност. Особено в актуалните времена.

Станкулова е направила нещо, което е елементарно изпълнимо и доста забавно.

Идеята в действителност идва от Италия, а в последните дни стана много известна и в България. Там хората я назовават „ кошница на солидарността “. Слоуганът на инициативата  тук е " Ако имаш, остави, в случай че нямаш, си вземи ".

Виж още:

  " Братовчед на татко ми, който живее в Рим, я споделя на родителите ми, а майка ми даде предлагането да я създадем ", споделя синоптичката.

Това е нещо, което всеки може да си разреши. Купуваш пакетирани артикули, които не се скапват и могат да стоят на открито по-дълго време. Слагаш ги в един кашон, който надписваш и оставяш пред магазина, споделя Никол.

Виж още:

Преди дни ви споделя за друга сходна благотворителна самодейност, която се споделя „ Защото сме хора ”. В нея чуастие взеха редица известни българи, измежду които Ники Кънчев и Деси Слава. 

Идеята: всеки искащ дава разнообразни хранителни артикули на Орлов мост в София. Благотворителната акция към този момент се разпростра и в страната.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР