Чаровната синоптичка на Нова телевизия Гери Малкоданска сподели лични детайли

...
Чаровната синоптичка на Нова телевизия Гери Малкоданска сподели лични детайли
Коментари Харесай

Гери Малкоданска се разплака в ефир

Чаровната синоптичка на Нова телевизия Гери Малкоданска показа персонални елементи от най-трудните моменти в живота си. Тя описа пред Мон Дьо, че когато е била едвам на 7 години е изгубила татко си и до в този момент тъгува и плаче постоянно за него.

" Заровила съм болката си в едно чекмедже, което не разтварям. Имам малко мемоари, някои са ярки и ми оказват помощ. Искам да седнал съм до него. Искам тази една минута ", описа през сълзи Гери. Тя показа и за сложната бременност, която е имала със сина си Лео.

" Загубих кучето си, а на другата заран имах час за обзор за детето. Загубата провокира доста неприятни страсти в мен и по-късно кошмарът продължи. На прегледа ми споделиха, че мога да родя в петия месец. Започнах лекуване, имаше глътка пресен въздух и след това нещата се повториха. След време се озовах в болница, до самото раждане. Лекарката ми сподели, че няма да ми слагат кортикостероиди. След прегледа обаче лекарите споделиха да ми поставят инжекцията ", споделя красивата водеща на времето.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР