Чаровната певица планира почивка от сцената след края на турнето

...
Чаровната певица планира почивка от сцената след края на турнето
Коментари Харесай

Броени дни до концертите на IMANY в София и Пловдив

Чаровната певица възнамерява отмора от сцената след края на турнето

Съвсем малко време остава до гостуването на Imany у нас, а билетите понижават с всеки минал ден. Френската звезда ще изнесе два огромни концерта в София и Пловдив, които ще отбележат края на турнето ѝ, стартирало през 2016 година. От излизането на втория ѝ албум досега, тя не е прекъсвала пътуванията си по целия свят, включващи страни от цяла Европа, Съединени американски щати, Русия. След изявите си в Измир и Истанбул, Имани идва в България в компанията на седем музиканти, с които ще завладее сцената на Античния спектакъл на 10 юни и зала 1 на НДК на 12 юни.

Вероятно това ще са последните концерти на звездата в чужбина, преди да се отдаде на заслужена планувана отмора. След като известно време подхващаше пътувания в компанията на новородения си наследник, а по-късно се отделяше от него за дълги интервали поради изяви, Imany би се отдала на пълноценно време със фамилията и развъждане на дребния Изая. Самата певица споделя, че е доста разчувствана от обстоятелството, че ще затвори страницата на дългото турне точно в България, защото срещите с публиката у нас са извънредно вълнуващи и оставят паметен спомен.

В дните на концертите вратите ще отворят тъкмо в 19:00 ч. Началото е в 20 ч. За оптимален комфорт на почитателите е желателно идването да не се случва в последния миг.

Imany каца у нас ден преди да се качи на сцената на Античния спектакъл дружно с невероятния си бенд. Желанието ѝ е още веднъж да опита хубави български виновност и да прегледа повече от София и Пловдив.

Събитието се провежда от Keen Acts, а билетите са налични в бензиностанции OMV, билетен център НДК, Български пощи, касата пред Община Пловдив и мрежата на Eventim.bg.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР