Чаровната ни гимнастичка Любомира Казанова, която само преди седмица се

...
Чаровната ни гимнастичка Любомира Казанова, която само преди седмица се
Коментари Харесай

Златно Момиче Се Забули

Чаровната ни гимнастичка Любомира Казанова, която единствено преди седмица се врече във безконечна честност на брачна половинка си Александър, постави тюрбана на главата и замязя съвсем на арабка. Любомира шокира феновете си и със фотоси, на които театралничи усмихната с забрадка и тъмни черни очила, които още повече скриват лицето й.

Казанова е на меден месец в Дубай дружно със своята половинка. Двамата отпътуваха на сантиментална екскурзия в пустинята броени дни след обилната женитба, която влюбените проведоха.

В Дубай с изключение на гимнастичката и Александър надяна забрадка на главата и се трансформира в истински бедуин. Така накипрени по локалната традиция, двамата наподобяват извънредно щастливи.

Олимпийската ни медалистка от игрите в Рио през 2016-а и Александър, който е повторен международен първенец по гребане за юноши и понастоящем играч на Азербайджан, се срещат преди две години на състезателен лагер в Белмекен, написа „България днес“. Вече са брачен партньор и брачна половинка, въпреки Любомира да е едвам на 22 години.

„В началото като го видях, не ми хареса, доста ме дразнеше. Обичаше да е център на вниманието, беше доста гръмък, а аз такива хора не одобрявам. Но когато го опознах, всичко се промени. Видях какъв брой прелестен човек е, че му идва от сърцето, и това заобичах в него“, споделя с усмивка грацията ни от предходния отбор по художествена гимнастика.

Първото усещане на Александър също не е изключително положително. „Изглеждаше ми доста надута. Но след това се оказа едно непретенциозно, интелигентно и възпитано момиче. Дава ти едно успокоение, което с различен човек мъчно ще го постигнеш“, споделя гребецът.

Двамата имат тежък миг в връзките си поради дълга връзка, която Любомира има, преди да срещне Александър. Гимнастичката е засегната и мъчно претърпява разлъката. Но макар проблемите Любомира и Александър през днешния ден към този момент са щастливо женени.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР