Чаровната Лиляна Ангелова, по-позната като Клюкарката на Папараци, е бременна

...
Чаровната Лиляна Ангелова, по-позната като Клюкарката на Папараци, е бременна
Коментари Харесай

Лили Ангелова разкти пола на бебето

Чаровната Лиляна Ангелова, по-позната като Клюкарката на Папараци, е бременна с момченце. С бъдещия баща – ресторантьора Станислав Костов ще отгреждат сина си в Пловдив и към този момент посещават учебно заведение за родители.

Че брюнеткака, която редовият фен помни от присъединяване ѝ в Биг Брадър, чака първата си рожба, стана ясно при започване на годината, написа Монитор. Очаква се мама и бебе да са една зодия – Рак, защото раждането е планувано за юли месец. Чаровното миньонче ще го кръсти с първата писмен знак от името на своята баба – Н.

Щъркелът идва при Лили след несполучлива ин витро процедура от предходната година, когато лекарите не провели всички нужни проучвания. „ Истината е, че от две години се боря да имам дете. Не желая да храча против лекарите. При мен обаче не бяха направени две доста значими проучвания, а се оказа, че казусът ми е точно в тях. Освен това ме бяха предозирали с хормони, като всичко това ми излезе няколко хиляди лв.. “, оплака се пред сп. LOVE style наскоро тя.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР