Чаровната Лиляна Ангелова направи погача на първата си рожба. Традициите,

...
Чаровната Лиляна Ангелова направи погача на първата си рожба. Традициите,
Коментари Харесай

Известна пловдивчанка отбеляза по интересен начин свещена за нея дата

Чаровната Лиляна Ангелова направи погача на първата си рожба. Традициите, свързани с ритуала за показване на бебето пред света, бяха спазени - той се организира на 40-ия ден след раждането и в напълно женска компания. Празненството се състоя в Пловдив, където избра да живее телевизионната звезда, откакто стана майка, а най-близките й приятелки я изненадаха с големи букети. Декорацията за дребния Мартин беше решена в нюансите на синьото и бялото.

Припомняме, че Лили гушна сина си в края на юни, като момченцето избърза с появяването си на бял свят, защото терминът беше плануван за 4 юли. Гордият баща е ресторантьорът Станислав Костов, който почтително придружаваше обичаната си на учебно заведение за родители. За месец Ангелова съумя да се върне в топ форма, като смъкна цели 12 кг. Тя признава, че от години се интересува от холистична медицина, което по думите й е причина за бързото намаляване.

Щъркелът пристигна при Лили след несполучлива ин витро процедура от предишния февруари, когато лекарите не провели всички нужни проучвания. " Истината е, че от две години се боря да имам дете. Не желая да храча против лекарите. При мен обаче не бяха направени две доста значими проучвания, а се оказа, че казусът ми е точно в тях. Освен това ме бяха предозирали с хормони, като всичко това ми излезе няколко хиляди лв. “, описа пред сп. Love style неотдавна тя.

Брюнеткака, която редовият фен помни от присъединяване й в " Биг Брадър “, е откровена, че първоначално се страхувала да остане уединено с бебето, като не смеела даже да му смени без непозната помощ памперса. В грижите за него пък през цялото време й пособия майка й.

Лили се е отдала напълно на Марти и не бърза да минава под венчилото. " Преди доста желаех да се видя в бяла рокля, само че към този момент не държа на това. Със Станислав не сме и сгодени, както се написа на всички места. Не е правилно и че той се е развел поради мен “, споделяла е нееднократно Ангелова.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР