Чаровната Имани (Imany) планира почивка от сцената след края на

...
Чаровната Имани (Imany) планира почивка от сцената след края на
Коментари Харесай

Имани планира почивка след изявите в България

Чаровната Имани (Imany) възнамерява отмора от сцената след края на турнето й, което ще приключи с концертите на сцената на Античния спектакъл в Пловдив на 10 юни и в зала 1 на НДК на 12 юни. Френската звезда стартира огромната обиколка през 2016 година От излизането на втория й албум досега, тя не е прекъсвала пътуванията си по целия свят, включващи страни от цяла Европа, Съединени американски щати, Русия. След изявите си в Измир и Истанбул, Имани идва в България в компанията на седем музиканти.
Вероятно това ще са последните концерти на звездата в чужбина, преди да се отдаде на заслужена отдих. Известно време Имани подхващаше пътувания в компанията на новородения си наследник Изая, а по-късно се отделяше от него за дълги интервали поради изяви. Самата певица споделя, че е доста разчувствана от обстоятелството, че ще затвори страницата на дългото турне точно в България, защото срещите с публиката у нас са извънредно вълнуващи и оставят паметен спомен.
В дните на концертите вратите ще отворят тъкмо в 19 ч. Началото е в 20 ч. За оптимален комфорт на почитателите е желателно идването да не се случва в последния миг, приканват уредниците от Keen Acts.
Имани каца у нас ден преди да се качи на сцената на Античния спектакъл дружно с невероятния си бенд. Желанието й е още веднъж да опита хубави български виновност и да прегледа повече от София и Пловдив.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР