Чаровната и талантлива поп-соул звезда IMANY се завръща у нас

...
Чаровната и талантлива поп-соул звезда IMANY се завръща у нас
Коментари Харесай

IMANY с два големи концерта в София и Пловдив през юни

Чаровната и надарена поп-соул звезда IMANY се завръща у нас с неповторимия си бенд.

Френската певица ще гостува с грандиозно шоу на 10-и юни в Античния спектакъл в Пловдив и на 12-и юни в зала 1 на НДК. Кадифеният глас и откровеното наличие на IMANY бързо и напълно естествено я трансфораха в фаворитка на публиката освен у нас, само че и по света. Доказателство за това са изцяло разпродадените концерти и платиненият статус, който още първият албум The Shape of a Broken Heart закупи в редица европейски страни.

Музиката на IMANY е по едно и също време интимна и зареждаща, а магнетичното наличие заразява и пленява по невероятен метод. Ето за какво концертите се трансформират в същинско преживяване за милионите почитатели по целия свят. Няма подозрение, че и всяка една от срещите с българските фенове оставя дълбока диря у двете страни – IMANY пее постоянно пред претъпкана зала, която е интензивно въвлечена в удоволствието от срещата с нея и музиката. Именно това неизмеримо топло и сърдечно посрещане от своя страна трансформира българските почитатели на IMANY в нейна самобитна уязвимост, а гостуванията у нас – в дребен празник и обичан акцент в международните турнета.



Певицата, чийто корени я свързват с екзотичните Коморски острови, работи известно време като модел в Ню Йорк, само че за наслада на публиката си се връща към детската си фантазия и стартира да се занимава по-сериозно с музика през 2008 година В авторските си части вплита африканските островни ритми и по този начин основава личния си несравним жанр. Творческият псевдоним значи „ религия “, „ доверие “, „ искреност “. Именно такава е и музиката – почтена и изпълнена с оптимизъм, с интерес към света и благородните дела.

Емблематичното парче You Will Never Know се трансформира в неоспорим шлагер и се задържа отпред на класациите задълго, както и ремиксът на Don’t Be So Shy, оглавил чартовете в Австрия, Германия, Полша и даже Русия. Изключителен триумф беляза и последният албум на Imany – The Wrong Kind of War. Песни от него, както и най-обичаните части ще чакат почитателите на двете шоута в Пловдив и София на 10-и и 12-и юни.

Събитието се провежда от Keen Acts, а билети на цени от 50 до 120 лева са налични от 1.02.2018 в бензиностанции OMV, билетен център НДК, Български пощи и мрежата на Eventim.bg.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР