Чаровната Беси, която е мелез между бедлингтън териер и уипет,

...
Чаровната Беси, която е мелез между бедлингтън териер и уипет,
Коментари Харесай

Куче се боядиса в синьо за 4 дни, след като се навъргаля в картина

Чаровната Беси, която е мелез сред бедлингтън териер и уипет, в продължение на 4 дни се разхожда, боядисана в блестящо синьо , откакто се овъргаляла в канава на картина, оповестява в. " Метро ".

Домашният любим, който е на две години, се сдобил с новата си одеждa напълно случайн о. Неговата господарка Саша Барбато оставила да съхне платното на двора. Любопитната Беси надушила акрила на боята и решила хубаво да се овъргаля в нея. В резултат на това се боядисала в блестящо наследник цвят, който в продължение на цели четири дни не паднал от козината й.

В това време Беси гордо излизала на разходки и всички я гледали като извънземно. Госпожа Барбато изначало доста се тормозила и незабавно закарала четириногото на ветеринар. Лекарят открил, че боята е попаднала единствено по козината на животното и не е засегнала кожата му. Поради тази причина Беси не била потърпевша. Стопанката ѝ пусна в интернет Беси в нейния " наследник интервал ". Боята паднала едвам на четвъртия ден след упорити бани. Но за това време Беси могла да се сдоблие със своите 15 минути популярност, каквито се поставят на всяко суетно създание, разяснява Саша Барбато.
 
Here's Bessie the dog I was talking about on - looking contrite after rolling in some blue paint.... oh meep....
— Anna Cookson (@annacookson)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР