Чаровната Ана-Мария Чернева, която редовият зрител помни от риалити сериала

...
Чаровната Ана-Мария Чернева, която редовият зрител помни от риалити сериала
Коментари Харесай

Ана-Мария от София – ден и нощ се гласи за Мис Плеймейт

Чаровната Ана-Мария Чернева, която редовият фен помни от риалити сериала „ София – денонощно “, е измежду претендентките за състезанието „ Мис Плеймейт “. Тя ще бори стандарта, че красивата глава не се слави с бърз разум, в компанията на още 12 девойки. В тазгодишното издание на събитието участничките, които са на възраст сред 18 и 30 години, ще показват персона, а не тела.

Целта на уредниците е да възродят култа към естествената хубост, по тази причина и повече от половината претендентки, които ще се разходят по котешката пътечка, нямат корекции по бюста си. Редом до Чернева в надпреварата но „ огледалце, огледалце на стената, коя е най-красива в България “, ще се включат поетеса и собственичка на стрелбище. Една от изкусителките пък се занимава с астрономия, друга поправя пистови мотори, а трета ще се бори с периодическите си паник офанзиви на подиума.

След представянето си претендентките за купата ще провеждат персонални акции, които ще се показват в телевизионни излъчвания. Гласуването за настоящата „ Мис Плеймейт “ ще става онлайн на уеб страницата playboy. bg до 29 ноември, а победителката ще бъде окичена с почетната лента през декември.

Ана-Мария не е първата звезда от „ София – денонощно “, която си опитва шанса в състезанието. Бояна Генова, която се подвизава в сериала като Стефания, е участничка от предходно издание на „ Мис Плеймейт “. Тя е известна и като Малкото коте на Валери Божинов, което популяризира персонален чат с футболиста и даде старт на паметни смешки по негов адрес.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР