Чарлз Пек е загинал при влакова катастрофа. Семейството му получавало

...
Чарлз Пек е загинал при влакова катастрофа. Семейството му получавало
Коментари Харесай

Ужасяващо: Някой звъни от телефона на загинал в катастрофа цели 11 часа, но се чува само...

Чарлз Пек е умрял при влакова злополука. Семейството му получавало позвънявания от телефона на умрелия в продължение на 11 часа, само че се чувало единствено мощен звук.

Това необичайно събитие се случило през 2008 година, оповестяват международните издания. Чарлз Пек пътувал с влака към дома си, само че това било последното му пътешестване. Влакът се е сблъскал с товарна комбинация.

Смъртта била мигновена. В този трен имало 225 пасажери. По време на конфликта са починали 25 души, а други 125 били тежко ранени. Причината за конфликта е невниманието на машиниста, който не е забелязал в точния момент аления сигнал.

Линейки, пожарникари, полиция и избавителни служби пристигнали на мястото на злополуката. Спасителите неотложно почнали да търсят измежду смачканите вагони оживели пасажери.

В продължение на 11 часа след злополуката телефонът на умрелия Пек направил 35 позвънявания до негови родственици. От устройството се чувал извънредно мощен неподвижен звук. Не се чували други звуци или гласове.

Те решили, че Чарлз се обаждал да ги предизвести, че още не е починал под руините. Когато роднините се опитвали да се обадят, те попадали на телефонния секретар. 12 часа след случая и час след последното позвъняване спасителите съумели да открият натрупа на Пек, който бил в най-пострадалата част на влака.

Лекарите са открили, че той е умрял незабавно след конфликта. Телефонът му не бил във движимостите и чантата му. Той по този начин и не бил открит.

Ако се допусна, че някой е могъл да вземе телефона по-рано, то това не е допустимо, защото тялото до последния миг е било под големи отломки. Мистерията на тези позвънявания по този начин и не била разгадана.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР