Чарлз Мартинет: Оригиналният глас на Марио в игрите на Nintendo се оттегля след 27 години

...
Той също така предостави гласовете на брата близнак на Марио
Коментари Харесай

Той също така предостави гласовете на брата близнак на Марио Луиджи и техния враг Уорио.

сега обяви, че Чарлз ще поемете чисто новата роля на „посланик на Марио“.

Японският гигант за видеоигри каза: „Той ще продължи да пътува по света, споделяйки радостта от Марио и общувайки с всички вас!

„За мен беше чест да работим с Чарлз, за ​​да помогнем на Марио да се съживи толкова много години и искаме да му благодарим и да го празнуваме.“

Публикуване в X, известен преди като Twitter, Martinet написа: „Новото ми приключение започва! Вие всички сте Numba One в сърцето ми!"

Starfield: Защо научнофантастичният епос означава толкова много за геймърите - и може да бъде ключов за бъдещето на Xbox

67-годишният добави хаштага „#woohoo“ – една от характерните фрази на Марио.

През 2019 г. американският актьор спечели Световния рекорд на Гинес за най-много видеоигри гласови изпълнения като същия герой: 104 по това време.

Прочетете още новини от игрите:
Кога ще бъде пусната следващата игра Grand Theft Auto?
Геймърките са изправени пред онлайн малтретиране

Мартинет не участва в ролята на италианския водопроводчик в , с Крис Прат в ролята, но имаше малка роля като баща си Джузепе.

На канадско изложение за игри преди две години, Мартинет каза на тълпата, че иска да озвучава Марио „докато умря“ – но каза, че ще призове Nintendo да намери някой друг, ако той вече не е способен да го прави.

Не е ясно кой ще наследи Мартинет в ролята, със Super Mario Bros. Wonder – следващата игра от поредицата – която ще излезе през октомври.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР