Чарлс Хенсън наруши мълчанието си, след като беше обвинен след

...
Чарлс Хенсън наруши мълчанието си, след като беше обвинен след
Коментари Харесай

Чарлз Хенсън от BBC Bargain Hunt наруши мълчанието си по обвиненията на полицията след „домашен инцидент“

Чарлс Хенсън наруши мълчанието си, откакто беше упрекнат след полицейско следствие на хипотетичен домакински скандал и обвинявания в малтретиране.

Експертът по антики, най-известен с изявите си в излъчвания като Bargain Hunt, Flog It! и Antiques Road Trip, отхвърля седемте полицейски обвинявания и споделя, че „ в никакъв случай не се е държал нападателно или нелегално към моето семейство “ преди да се яви в съда идващия месец.

Хенсън, който се изнесе от фамилния си дом за £1,5 милиона в Дарбишър по-рано тази година, признава за някои „ сложни времена “ в брака си със брачната половинка си Ребека Лъдлам и показва тъгата си, че техните проблеми са се трансформирали в престъпен въпрос – добавяйки, че той „ ще сътрудничи изцяло на следствието и правосъдния развой “.

Преди Хансън да пусне изказване, представител на полицията в Дарбишър сподели пред Mirror в четвъртък сутринта: „ Полицаите бяха извикани за отчети за домакински случай на адрес в Church Road, Quarndon през юни (2023 г.). мъж на към 40 години...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР