Чарлийз Терон за първи път открехна завесата към много тъмен

...
Чарлийз Терон за първи път открехна завесата към много тъмен
Коментари Харесай

Чарлийз Терон: Майка ми застреля баща ми!

Чарлийз Терон за първи път открехна завесата към доста мрачен епизод от живота й. Актрисата през днешния ден е загърбила ужаса от нощта, в която майка й прострелва татко й в дома им.

" Това да пребивавам в къща с пияч ме травмира повече, в сравнение с самото ликвидиране ", намерено призна Чарлийз в изявление пред Хауърд Стърн, оповестява missbloom.bg.

" Не желаех да споделям на никого какво се случи. И не споделях на никого. Кой би желал да споделя сходна история? Ако някой ме попиташе, споделях, че татко ми е умрял в злополука ", сподели Терон.

41-годишната носителка на " Оскар " показа пред Стърн, че е почнала да посещава психолог в края на 20-те или началото на 30-те си години. Тогава осъзнава, че непредвидимото държание на татко й преди случая я е белязало повече, в сравнение с самото ликвидиране.

" Мисля, че това, което ми остави по-дълбоко белези беше като дете да пребивавам в къща с пияч, да се събуждам заран и да не знам какво ще се случи. Да не знам по какъв начин ще премине денят ми, тъй като това зависи от някой различен и от това дали той ще пие или не. "

 Чарлийз Терон плаши мъжете
Чарлийз Терон плаши мъжете

Здравенякът Крис Хемсуърт разяснява новото преобразяване на актрисата

Чарлийз акцентира, че има невероятна майка, която я въодушевява.

Нейната философия беше: " Случи се нещо извънредно. Трябва да признаем, че е в действителност извънредно, само че да създадем избор по какъв начин ще продължим напред. Ще потънем ли, или ще плуваме? ", показа още актрисата в откровеното изявление.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР