Чарлийз Терон разказа открито за мрачния период в живота си,

...
Чарлийз Терон разказа открито за мрачния период в живота си,
Коментари Харесай

Чарлийз Терон разкри дълго пазена тайна и проговори за убийството на баща си

Чарлийз Терон описа намерено за мрачния интервал в живота си, когато става очевидец на това по какъв начин майка ѝ убива пияния си брачен партньор при самоотбрана.

" Просто се преструвах, че не се е случило. Не споделих на никого, не желаех да споделям на никого. Който и да ме питаше, аз постоянно отговарях, че татко ми е умрял в автомобилна злополука. Кой би разказал същинската история? Никой не би желал ", сподели звездата в изявление с Хауърд Стърн.

Актрисата изясни, че посредством цялостното отричане на случилото се, тя се опитвала да избяга от облика на жертва.

По-късно обаче, в края на 20-те си години тя почнала да посещава психотерапевт.

Пред Стърн Терон призна, че терапевтът ѝ е оказал помощ да разбере по какъв начин алкохолизираният ѝ татко е афектирал целия ѝ живот и по какъв начин да избегне отрицателното му въздействие.

" Най-ужасното в това да израснеш в една къща с пияч е, че не знаеш по какъв начин ще мине денят ти. Това зависи от различен човек и дали ще се напие през днешния ден, или не ", сподели още холивудската звезда.

" Имам невероятна майка.

Тя е мое голямо ентусиазъм. Нейната философията бе " Това е извънредно. Осъзнай какъв брой извънредно е. А в този момент направи избор - ще оставиш ли това да те дефинира? Ще потънеш ли, или ще плуваш? Това беше ", описа холивудската звезда.
 Чарлийз Терон и майка ѝ Герда Чарлийз Терон и майка ѝ Герда
Чарлийз Терон е само дете в фамилията. Родена в Бенони, Южна Африка. На 16 година отпътува за Милано, където подписва контракт с фешън организация, откакто печели кастинг. По-късно отпътува за Ню Йорк, където учи балет. Прекратява танците заради травма. Решава да се откри в Лос Анджелис и получава първата си роля в игрален филм.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР