Чарлийз Терон може и да си тръгна с празни ръце

...
Чарлийз Терон може и да си тръгна с празни ръце
Коментари Харесай

Чарлийз Терон с 15 хилядарки в косата - slava.bg

Чарлийз Терон може и да си потегли с празни ръце от церемонията на премиите SAG, само че пък в косата си носеше нещо, което доста хора биха предпочели пред статуетката. Актрисата се появи на аления килим с гривна на Tiffany, която коства 15 хиляди $.

Причината, заради която тя е заложила на този аксесоар е позната на толкоз доста дами. „ Нямах време да си боядисам корените “, призна Терон в изявление с TNT Drama преди церемонията. Разбира се, гривната коства доста повече от посещаване на фризьорския салон, само че считаме, че това не е проблем за звездата.

И в действителност тя съумя да реализира резултата си. Никой не разбра за казуса ѝ до момента в който тя самата не го загатна. На помощ на актрисата идва нейният стилист Адир Абъргейл, който споделя, че прическата ѝ е била въодушевена от тоалета на Givenchy, с който Терон се появи на премиите.
„ Нямахме време да боядисаме корените ѝ и по тази причина аз взех решение да сложим гривната “, споделя той пред Refinery 29.

Сглобяването и прикрепянето на бижуто обаче се оказало много сложна задача. Затова Абъргейл се обадил на другар, който е експерт в сплитането, който да направи една плитка, върху която да се закрепи аксесоарът. „ След това сложих гривната върху плитката, с цел да може да стои устойчиво “, добавя стилистът.

Процесът на подготвяне беше оповестен в профила на Адир Абъргейл в Инстаграм. „ Блестяща коса и диаманти могат да зарадват всеки човек “, написа той. Чарлийз Терон добави визията си с 11-каратови обеци, които още веднъж бяха дело на Tiffany.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР