Чарли Макавой вкара победния гол в дебюта си за сезона

...
Чарли Макавой вкара победния гол в дебюта си за сезона
Коментари Харесай

Бостън Брюинс остана с перфектен баланс като домакин

Чарли Макавой вкара победния гол в дебюта си за сезона и Бостън Брюинс остана с съвършен баланс като хазаин, откакто завоюва с 3:1 против Калгари Флеймс в мач от постоянния сезон на Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада.

Линус Улмарк направи 31 спасявания и Конър Клифтън също се разписа за триумфа на Брюинс, които са с баланс 8-0-0 в " Ти Ди Гардън " от началото на сезона и водят в Източната конференция. Те са с две точки по-малко от водача на запад Вегас.

Сейнт Луис Блус пък постави завършек на серията си от осем следващи загуби с победа с 5:3 против Сан Хосе Шаркс. Кале Роузен вкара решаващата шайба и записа асистенция, а за триумфа точни бяха още Ноел Акиари, Тори Крюг, Джордан Кайру и Брендън Стаал. Тимо Майер, Томаш Хертел и Логан Кутюр бяха точни за Шаркс, които пък са с пет следващи загуби.

Логан О`Конър и Мико Рантанен се разписаха по два пъти за победа на Колорадо Аваланч с 5:3 против Нешвил Предатърс. Еван Родригес също бе прецизен, а роденият в България съветски национал Александър Георгиев приключи с 32 спасявания и усъвършенства персоналния си баланс на 7-1-1 от началото на сезона.

Андрей Свечников вкара три гола за победа на Каролина Хърикейнс със 7:2 против Едмънтън Ойлърс. Руснакът означи втория си хеттрик за сезона против същия противник, а с изключение на него точни бяха още Брент Бърнс, Джордан Стаал, Джордан Мартинук и Йепсер Фаст.

Мика Зибанеджад пък вкара два пъти в 700-ия си мач в НХЛ, а Ню Йорк Рейнджърс победи с 8:2 Детройт Ред Уингс и спря серия от три следващи провали.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР