Чарли Финли беше много неща за много хора по време

...
Чарли Финли беше много неща за много хора по време
Коментари Харесай

Близката катастрофа на MLB със свободни агенти е основен урок за колежанските спортове

Чарли Финли беше доста неща за доста хора по време на 20-годишното си ръководство като притежател на бейзбол. В Канзас Сити той стана цивилен воин през 1964 година, тъй като написа персонален чек за 150 000 $, с цел да докара Бийтълс, в самия пик на бийтълманията, в града; той бързо се трансформира в един от най-порицаните жители на този град, като всяка година флиртуваше да реалокира своя тим по лека атлетика отвън града, като в последна сметка съумя през 1968 г. 

В Оукланд, под негово наблюдаване, A's събраха една от двете или трите най-велики династии в историята на спорта, спечелвайки три следващи трофеи от 1972-74 година След това той взриви този прочут тим, лека-полека.

Той можеше да бъде великодушен с играчите, предлагайки $300 на всеки, който би си пуснал мустаци, тъй че фотосите на тима от 1970 година наподобяват по този начин, като че ли биха се вписали добре в 1870-те. Но той беше пословично на ниска цена и множеството от играчите му започнаха да го ненавиждат, пословично се опитваше да „ уволни “ състезател на и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР