ЧАРЛЪСТЪН, Западна Вирджиния (АП) — Демократката Кайла Йънг и републиканката

...
ЧАРЛЪСТЪН, Западна Вирджиния (АП) — Демократката Кайла Йънг и републиканката
Коментари Харесай

Представителството на жените остава ниско в държавните домове на САЩ, особено демократите в Юга

ЧАРЛЪСТЪН, Западна Вирджиния (АП) — Демократката Кайла Йънг и републиканката Патриша Ръкър постоянно се сблъскват по отношение на правата на абортите и съвсем всичко останало в законодателния орган на Западна Вирджиния, само че те са съгласни в едно: Твърде малко от сътрудниците им са дами и това вреди на страната.

„ Всяко предписание има изключения, само че мисля, че като цяло мъжете виждат това като тяхна област “, ​​каза Ръкър, част от супермнозинството в Сената на Републиканската партия, което одобри една от най-строгите забрани за аборти в нацията, до момента в който Йънг – единствената жена демократ, определена в Камарата – се опълчи.

Близо 130 години от първите три дами бяха определени в щатски законодателни служби в Съединени американски щати, дамите остават всеобщо незадоволително показани в щатските законодателни органи.

В 10 щата дамите съставляват по-малко от 25% от техните щатски законодателни органи, съгласно Rutgers' Center for Американските дами в политиката. Западна Вирджиния е на дъното на този лист, като има самичък...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР