ЧарКлючовата дума за родените в периода 12-18 ноември е чар.

...
ЧарКлючовата дума за родените в периода 12-18 ноември е чар.
Коментари Харесай

Какво казва за теб седмицата, в която си роден: Скорпион III


Чар

Ключовата дума за родените в интервала 12-18 ноември е сексапил . Това е времето от зрялата възраст на човек, когато му се удава да въздейства на другите посредством сексапил и харизма . В този интервал интензивните страсти могат да бъдат употребявани с огромен и градивен резултат, само че по същия метод могат да се употребят за чисто егоистични или нарцистични цели. Идеята е тези страсти да бъдат ориентирани като инструмент да въодушевяват другите, а не като механизъм за надзор.

Хората, родени в Скорпион III, са магнетични, чувствени и очарователни . Те носят огромна отговорност към останалите хора, въпреки че рядко го осъзнават. Ако не са етични в дейностите си, могат да стартират да употребяват близките за личните си цели и вероятно да причинят огромни вреди. Затова през цялото време те би трябвало да си наложат здравословна работна философия и морални разбирания, които се базират на човешки полезности.

Родените в интервала желаят да са шефът или лидерът на работното място или вкъщи и нормално имат нужните за това качества . По принцип те усещат страстите на другите и макар че са доста взискателни, могат да постановат правила и да делегират отговорности по справедлив метод, който не среща опозиция.

Тези хора по предписание са доста чувствени и обичат да се глезят . Имат пристрастеност към пътувания и ваканции, където могат да откриват нови удоволствия.

Обикновено това са доста постоянни хора . От една страна, това се дължи на забележителния им самоконтрол, а от друга, на реалистичната им оценка за уменията им. Те би трябвало да си припомнят понякога да поемат опасности , с които могат да се провалят, само че и да доближат нови висоти.

Парадоксално хората, които имат най-силно въздействие върху самите тях, са тези, които са минимум податливи на техния сексапил и магнетизъм. И наистина  те имат потребност от най-малко един добър другар, който да им дава почтени и справедливи препоръки или рецензия .

Препоръки

Бъдете по-самокритични. Отговаряйте на най-големите провокации и понякога поемайте смислени опасности . Осъзнайте кое е значимото в живота, кое устоява и има непреходна полезност. Имайте високи цели и не се опасявайте от неуспех.

По " The Secret Language of Birthdays ", Gary Goldschneider, Joost Elffers

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР