Чанта за фитнеса За да неутрализирате миризмата на мръсни дрехи,

...
Чанта за фитнеса За да неутрализирате миризмата на мръсни дрехи,
Коментари Харесай

Никога Няма Да Изхвърлите Малките Пакетчета От Кутиите За Обувки, Ако Знаете Изумителните Им Приложения!

Чанта за фитнеса

За да неутрализирате миризмата на мръсни облекла, може да сложите няколко пакетчетасилициев диоксид във фитнес чантата и по този метод да избегнете развиването на бактерии, породено от влагата.

Инструменти

За да предпазите инструментите от ръждясване, е нужно единствено да поставите няколко пакетчета силикагел в кутията им за предпазване.

Хавлии за баня

За никого не е загадка, че банята и килерите са едни от местата с най-висока мокрота. Ако желаете да поддържате сухи вашите кърпи и хавлии, просто оставете няколко пакетчета отсилициевия диоксид в шкафа за предпазване на този вид облекла.

Бръснарско ножче

Знаете ли, че в случай че държите бръснарските ножчета в кутия, цялостна със силикагел, ще избегнете тяхното следващо окисляване?

Телефон

Някои хора споделят, че когато намокрите телефона си, е най-добре да поставите уреда в торбичка, цялостна с ориз. Силикагелът също е едно положително решение за справяне с този „ механически “ проблем.

Снимки

Най-добрият метод за предпазване на остарели фотоси е да сложите няколко пакетчета отсилициев диоксид сред страниците на фотоалбума. Така вие ще отбраните спомените си.

Предпазване на прозорците от замъгляване

За да предпазите прозорците на автомобила от замъгляване, е нужно да поставите няколко пакетчета силикагел в предната част на колата./vchas.net

Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР