Чанинг Тейтъм е роден в щата Алабма през 1980 г.

...
Чанинг Тейтъм е роден в щата Алабма през 1980 г.
Коментари Харесай

Чанинг Тейтъм на 40 - един от най-привлекателните актьори в Холивуд

Чанинг Тейтъм е роден в щата Алабма през 1980 година в фамилията на строителен служащ и служителка на летище. Детството му не е било елементарно и е имал много проблеми в учебно заведение поради неспособността си да се концентрира и дислексията, която муе пречела да учи. Не му е пособие и това, че девойките непрекъснато са го преследвали и са го разсейвали.

През 2000 година взе участие като танцьор в клип на Рики Мартин, а две години по-късно стартира да се снима в реклами.
Рики Мартин показа фотоси на 5-месечния си наследник в Инстаграм Световноизвестният пуерторикански реализатор показа красиви черно-бели фрагменти на Рен Мартин-Йосеф
През 2005 година Чанинг Тейтъм получава роля във кино лентата “Треньор Картър”, в който звезда е Самюъл Джаксън. В него Тейтъм играе млад състезател, което не нещо ново за него, защото в учебно заведение е упражнявал редица спортове, като европейски и американски футбол, бейзбол и бойни изкуства. Филмът отваря много нови благоприятни условия на 25-годишния Тейтъм.

Снимка: Getty Images

Той взе участие в няколко сполучливи кино лентата, измежду които “Тя е пич” и музикалният “В ритъма на танца”.
От обич към танца: Двойка състезатели над 80-те не престават да са на дансинга Запознават се преди 20 години и стартират да печелят награди, а през днешния ден живеят дружно
През 2012 година артистът прави огромния си пробив, като взе участие в два кино лентата, които стават шлагери. Първият е комедията “Внедрени в час”, в който Тейтъм играе ролята на служител на реда под прикритие, изпратен да се прави на възпитаник. В него си партнира с комедианта Джона Хил. Комедията събира 200 милиона $ от продажби на билети по света.

Снимка: Getty Images

Същата година Чанинг Тейтъм взе участие в трансформиралия се в класика измежду дамите “Професия: Стриптийзьор”, в който извършва основната роля и си партнира с Матю Макконъхи.
Куриоз: Стриптизьорки вършат доставки на храна по домовете в Съединени американски щати (ВИДЕО) Момичетата останали без работа, откакто клубът им бил затворен поради ковид
Още за Чанинг Тейтъм ще намерите на уеб страницата LadyZone.bg, където може да прочетете за предходния опит на артиста като стриптийзьор:
От стриптийзьор до холивудска звезда - Чанинг Тейтъм на 40 Той е един от най-привлекателните модерни артисти в Холивуд
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР