Чалгата масово се качи на ски през зимния сезон, показа

...
Чалгата масово се качи на ски през зимния сезон, показа
Коментари Харесай

Вижте къде милионерът Башур заведе Емилия СНИМКА

Чалгата всеобщо се качи на ски през зимния сезон, сподели проучване из обществените мрежи.

Сред ветераните по белите писти е Константин, който от години фучи там и към този момент има сериозен опит. Когато не е във фитнеса, той поддържа своята форма със ски, до момента в който брачната половинка му Надя е запалена по сноуборда.

Фики също е разпален скиор и не пропуща зима, в която да не се отдаде на обичаното си занимание.

В планината се качи Емилия дружно със брачна половинка си Жорж Башур, написа „ България Днес “. Заради нежните си умения на ските двамата избраха да си създадат селфи, вместо да рискуват здравето си с рисково втурване.

Подобно е ситуацията и с Преслава, която употребява пистите единствено за декор на фотосите си. Иначе тя е буйна любителка на планината и даже бременна се катереше по родните скатове.

На рискови прекарвания заложи и Гери-Никол, която не е от фолксредите, само че постоянно има участия в чалготеки. Певицата се появи на пистата с пай ръкав. Минусовите температури не я стреснаха и тя си направи лавина от селфита.

На снега се радва и Ивана, която, въпреки да не се спуска със ски, на драго сърце следи зимните надпревари в компанията на близки другари.

Звездната компания на белите писти се добавя и от Мис България 2011 Ваня Пенева, за която зимните пейзажи носят релакс и хубави моменти.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР