Чалгарката Емилия се похвали преди ден с нова прическа -

...
Чалгарката Емилия се похвали преди ден с нова прическа -
Коментари Харесай

Машалла, джанъм: Краката на Емилия се търкат от дебелина!

Чалгарката Емилия се похвали преди ден с нова прическа - късо каре, с което очевидно цели да минава за по-млада. То това хубаво, само че за какво не отдели малко време и внимание на тялото си, чудят се консуматори, станали очевидци на последните й фотоси от нощес.

На тях певицата несъмнено е наслада за окото на мъжа си Жорж Башур (знаем, че мюсюлманите си падат по тресящи се меса от вида " машалла " ), само че за почитателите й пристигна малко в повечко. Още повече като се видя, че от дебелина краката на Емито се търкат.



Разбира се, отслабването не е лесна работа и никой не е задължен да се подлага на изнурителен апетит или да си скубе косата, че не е с манекенски ограничения. Има и красиви обилни мадами, не това е казусът. Проблемът е в облеклото на Емилия и в думата " жанр ", които очевидно са й непознати.



" Не е нужно да следва сляпо модата, в случаи като нейния даже е смешно. Бива ли при тези крачета да сложиш толкоз къса, че и тясна пола?! Ами малко възприятие за хармония имай, бе! Да, в правото си е и без облекла да тръгне в случай че желае, само че да не се сърди след това, че я коментирали сериозно, без да я приветстват ", пишат в нета консуматори.



Дали певицата ще се трогне от препоръките им и най-сетне ще се огледа с сериозно око, следва да забележим.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР