Чалгаджийката Емилия успя за пореден път да изненада феновете си!

...
Чалгаджийката Емилия успя за пореден път да изненада феновете си!
Коментари Харесай

Освен топ чалгаджийка, Емилия е й прясно изпечена интелектуалка! Вижте какво вълнува душата на певицата

Чалгаджийката Емилия съумя за следващ път да изненада почитателите си! Но този път не с брутални театрални костюми, които разкриват най-интимни елементи от анатомията й, а с любовта си към…  четенето. И по скоро към преосмисляне на отношението към безконечните човешки полезности, видя HotArena.

Оказа се, че пайнерката има и други ползи с изключение на мазната чалга и нескончаеми любовни драми изпъстрили персоналния й живот. В свободното си време Еми обича да се усамотява с книга в ръка и да претърпява красиви измислени истории, които я предизвикат към осъзнаване на полезността на човешкия живот. Именно такива тематики нищи книгата, която Емилия държи в ръцете си.

За това се похвали самата изпълнителка от профила си във Facebook, а под фотографията с четивото „ Страст за живот “ -  втората книга на младата писателка Алеона Де Кама,  блондинката написа:

„ Миналата година, когато инцидентно попаднах и разгласих " Избирам теб, Любов ", нямах визия, че това ще ме свърже с авторката на книгата,която се оказа българка. Днес държа в ръцете си втория разказ на Алеона Де Кама-още едно прелестно четиво за свободните ми минути. Благодаря за подаръка! Успех и с този разказ на всички свързани с него!!! “, написа певицата.

Кой споделя, че интелектуалното равнище на певиците от лекия род е ниско?  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР