Чалгаджийката дари събраните средства от празненството за 50-ия си рожден

...
Чалгаджийката дари събраните средства от празненството за 50-ия си рожден
Коментари Харесай

Ивана дари парите от юбилея си на талантливи деца

Чалгаджийката подари събраните средства от празненството за 50-ия си рожден ден. Парите безплатно бяха дадени на надарените деца от Националното учебно заведение за музикално и танцово изкуство "Добрин Петков " в Пловдив.

В поканите за рождения си ден Ивана приканва гостите си да не я затрупват с цветя и дарове, да дарят пари, които тя ще съобщи на профилираното школо. В акцията се включиха нейни сътрудници от музикалните среди, както и родни политици. Ивана отхвърля да уточни каква сума е събрана, само че става въпрос за хиляди левове, написа в. "България през днешния ден ".

Щедрото подаяние може да помогне за закупуването на музикални принадлежности и обновяването въз основата на учебното заведение.

Фолкпевицата се срещна персонално с директорката Нели Попова, с цел да официализира благородния жест. Ръководителката на школото й даде документ за подаяние. Двете запечатаха специфичния миг със фотография. "Благодаря още един път на всички, с които дарихме благополучие на надарените деца от учебно заведение "Добрин Петков " в Пловдив с шеф госпожа Нели Попова “, показа с неспокойствие Ивана след срещата. Запомнящият се празник тя отпразнува на 31 януари със зрелищно тържество в заведение в града под тепетата. Празникът стана двоен, тъй като айтослийката означи и 20 години на музикалната сцена.

"Ивана показа с мен прелестната си концепция и по какъв начин да формулира идеята за поддръжка на младите гении от нашето учебно заведение. От сърце благодаря на всички отзовали се, както и на публицистите, отразили нейното събитие, мотиви и идея. Тя е прелестна и доста качествена певица и като човек е добра по душа и се раздава от сърце ", съобщи щастливата директорка.

Това не е първа сходна демонстрация на Ваня Калудова, както е същинското име на Ивана. През 2014 година Певицата на народа подкрепя две потърпевши фамилии от наводнението в Килифарево. Мебелите и бялата техника на стойност 7430 лв. певицата подари личнo на потърпевшите в наличието на локалната власт.

"Разбирайки за бедствието, си споделих, че ние, известните персони, доста ни бива да вървим по студията и да даваме ум. Изобщо българите сме доста мощни в препоръките, само че сложни в дейностите. Досега не бях се заела с сходно нещо и не бях наясно какъв брой е комплицирана организацията, само че съм задоволена, че върша нещо човешко и друго от пеенето и забавата ", разяснява тогава Ивана.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР