Чалга ветерантака обикаляла заведения с тетрадка в ръце, карала служителите

...
Чалга ветерантака обикаляла заведения с тетрадка в ръце, карала служителите
Коментари Харесай

Луна събрала подписите за ЦИК от персонала в столичните кръчми

Чалга ветерантака обикаляла заведения с тетрадка в ръце, карала чиновниците да се подписват, че са съгласни тя да бъде президент.

Кандидат-президенката Луна Йорданова дни наред се разкравала с тетрадка в ръце, с цел да събира подписи и да вербува симпатизанти за идните избори. Застаряващата чалга изпълнителка примамвала чиновниците с гръмки обещания, че няма да разреши ковид да попречи на работата им –нещо, което не е пълномощията на президента, а по-късно учтиво ги призовавала да се подпишат в тетрадката й.

„ Дойде при нас да обядва с една тетрадка и ни помоли да се подпишем, че сме съгласни да се кандидатира за държавен глава ”, споделя през смях един от барманите в столично заведения в Лозенец. „ Аз обаче, заявих, че ще се подпиша в тетрадката единствено в случай че склони да отидем на вечеря единствено двамата ”, споделя Александър шеговито. Чалга певицата даже приканвала личния състав да се снимат дружно, до момента в който редяла гръмки обещания за по-светло бъдеще.

Във всяко от заведенията, в които обядвала или имала присъединяване,Луна не серпантина да повтаря и пророчеството на Ванга, че руса жена щяла да избави България. Пред медиите провокативната изпълнителка разгласи, че подава докумени от предприемчив комитет, като събраните подписи са няколко хиляди. Луна обаче по този начин и не издаде по какъв начин е съумяла да събере толкоз доста подписи. С постоянството да обикаля заведения и да се снима с народа против подписи, изпълнителката на „ Тук-там ” потвърди, че нищо не може да я спре да сбъдне фантазията си на идните избори да гласоподава за себе си.

Певицата може да се похвали и с десетки облекла с принт „ Луна президент ” , какъвто е и нейният слоган. През 2016 година тя даже излезе с хитово парче с анимиран клип, озаглавено „ Луна президент ”. Социолозите предвиждат, че Йорданова ще получи към 0,7% на изборите за държавен глава.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР